Wie zijn we

Patrimonium Barendrecht is een woonvereniging. We houden ons in brede zin bezig met wonen. Niet alleen met het bouwen en beheren van woningen, maar ook met bijvoorbeeld de woonomgeving en prettig wonen. Patrimonium is de grootste én oudste woningcorporatie in Barendrecht. We beheren in totaal zo'n 2.500 woningen. Verder beheren we ook garages en winkelpanden in Barendrecht. Sinds 1912 zijn we actief.

Missie en motto
Onze missie is mensen een thuis bieden in Barendrecht. We leveren meer dan alleen een betaalbare en veilige woning: we vinden ook een leefbare woonomgeving erg belangrijk. Hieraan werken we intensief samen met klanten, medewerkers en partners. We zijn een vereniging die belanghebbenden verbindt en naar klanten luistert; die wordt ervaren als een deskundige partner.

Kernwaarden

  • Lokaal betrokken
    Wij zijn stevig verankerd in de Barendrechtse samenleving en wij zijn betrokken bij onze klanten, samenwerkingspartners en collega’s. Wij zijn een natuurlijke partner voor inwoners van Barendrecht en maatschappelijke partijen.
  • Samen
    In Barendrecht en de regio leggen wij verbindingen tussen klant en samenwerkingspartner en tussen partijen onderling, wij zijn transparant en betrouwbaar in wat we doen zowel buiten als binnen onze organisatie. Onze uitgangspunten in samenwerken zijn onderling vertrouwen, gedeelde verantwoordelijkheid en iedereen neemt ook zijn verantwoordelijkheid.
  • Sociaal
    Wij staan midden in de samenleving en zijn open en toegankelijk; we nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, klanten en partners nemen gemakkelijk contact op en we houden als collega’s rekening met elkaar.

Hebt u nog niet gevonden wat u zocht?

Stel uw vraag