Geen objecten gevonden

Vacature: projectleider sociaal beheer

Publicatiedatum: 25-03-2020

Kom jij het team sociaal beheer versterken?

Wij zoeken een omgevingsbewuste, communicatief meer dan sterke projectleider sociaal beheer (hbo niveau) met aantoonbare kennis van wijkgericht en projectmatig werken. Je bent een kei in het opzetten, onderhouden en inzetten van externe netwerken. Je hebt kennis van en ervaring met sociaal beheer op buurt- en complexniveau. Verder heb je ruime kennis en ervaring in het initiëren en opzetten van bewonersparticipatie én je draait je hand er niet voor om, om op het gebied van leefbaarheid en bewonersparticipatie beleid op papier te zetten, deze in uitvoering te brengen en daarover verantwoording af te leggen.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandagochtend half negen; je pakt een kopje koffie of thee voordat je in overleg gaat met de wijkbeheerder om de tuinproblemen in de wijk te bespreken. Als jullie hier duidelijke afspraken over hebben gemaakt, ga je terug naar je werkplek om het volgende overleg voor te bereiden: het huurdersfeest! Omdat je dit feest niet alleen kunt organiseren, heb je een aantal collega’s gevraagd je hierbij te helpen. Na het overleg zijn de taken verdeeld en kun je verder met je plan van aanpak Hoe zorgen we voor saamhorigheid en sociale cohesie in de wooncomplexen?

In de middag overleg je met de communicatieadviseur over een te versturen enquête aan de Bewonersadviesgroep (ons digitale klantenpanel). Bij terugkomst op je afdeling besteed je de rest van je middag aan jouw bijdrage aan het jaarverslag. De deadline is vandaag! Het lukt je net om jouw tekst af te krijgen, voordat je naar themabijeenkomst Eenzaamheid van de gemeente gaat.
Een typische dag voor de projectleider sociaal beheer!

Wat bieden we je?
Een prettige, informele werkomgeving bij een maatschappelijk betrokken organisatie, met ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap. Vergeet ook niet de betrokken collega’s die graag met je samenwerken om de doelstellingen van Patrimonium te behalen. Ieder vanuit zijn eigen rol binnen de organisatie.
We hebben een werkplek gereserveerd voor 32 uur per week en we bieden je een overeenkomst voor de duur van een jaar (met mogelijkheid tot vaste aanstelling bij goed functioneren). De functie is ingeschaald in schaal J van de CAO Woondiensten. Je kunt je verder professionaliseren via onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden, je krijgt een reiskostenvergoeding en een telefoon van de zaak.

Meer informatie
Ben je benieuwd naar de functiebeschrijving, het functieprofie en hoe je kunt reagerenl?
Kijk dan op de pagina vacature projectleider sociaal beheer.
We ontvangen je sollicatie graag vóór maandag 20 april.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden