Overname boilers en geisers van Eneco

Publicatiedatum: 08-08-2018

In een deel van onze woningen zijn geisers of boilers aangebracht. Voor het grootste deel zijn deze eigendom van Patrimonium. Hiervoor betaalt u maandelijks een bedrag via de huur aan ons.

Een aantal boilers en geisers zijn echter eigendom van Eneco. U hebt in die gevallen een overeenkomst met Eneco en betaalt hiervoor huur aan Eneco. Dit kunt u zien op de afrekening die u jaarlijkse ontvangt van Eneco. Deze tweedeling tussen enerzijds eigendom van Patrimonium en anderzijds eigendom van Eneco vinden wij niet wenselijk. Om die reden heeft Patrimonium de afspraak gemaakt met Eneco dat wij de boilers en geisers van hen overnemen. Op die manier proberen we het voor iedereen eenvoudiger te maken.

Welke gevolgen heeft dit voor u?
Als u een boiler huurt van Eneco ontvangt u binnenkort hierover een brief. In deze brief is uitgelegd welke stappen worden ondernomen. In principe hoeft u niets te doen. De bijdrage die u normaal aan Eneco betaalt wordt stopgezet. Het maandbedrag dat u aan Patrimonium betaalt wordt verhoogd met het bedrag dat u aan Eneco betaalde. U betaalt aan ons nooit meer dan het bedrag dat u aan Eneco betaalde. In de meeste gevallen kunnen de kosten zelfs lager uitvallen.
De overname wordt afgerond op 1 oktober. Tot die tijd verandert er voor u niets.

Deel deze pagina

Hebt u nog niet gevonden wat u zocht?

Stel uw vraag